Vad gör man på en vilodag?

Ja vad gör man egentligen på en vilodag på ett träningsläger. Kvällen innan så tänker man att man ska sova halva förmiddagen. I verkligheten blir dock att man vaknar strax efter kl 7 ändå, irriterande nog. Sen drar man till frukostbuffén för att äta så mycket så man skäms när man går där ifrån. Som alla vet så blir en frukost inte komplett utan kaffe. Så förutom en otrolig mängd mat så blev det en kopp kaffe till frukosten.

Idag var det lite sämre väder så valde att hoppa i och simma 30 min lugnt. Därefter blev det kaffe och arbete på datorn fram till lunch. Lunchen käkades och så klart med efterföljande kaffe. Därefter blev det lite mer jobb innan vi körde en fika med hela gänget, fika=kaffe. Därefter hade jag och sportchefen möte med norska landslagets tränarstab. Givetvis bjöds det på kaffe under mötets gång.

Men satan vad det är svårt att förstå norrmän som pratar snabb norska. Hoppas de förstod min Skånska 🙂

Nu återstå det obligatoriska kvällsmötet med alla aktiva samt middagsbuffén. Tror nog att det kan bli en kopp kaffe efter middagen också. Som ni märker så är kaffe en VÄLDIGT stor del av en vilodag men även att komma ikapp med lite jobb.

Imorgon är vi tillbaka med bra och fin träning.

Trevlig fredag.