Sista dödsrycket av gubben!

Då var det snart slut på detta läger. Men väntar lite med att sammanfatta det hela. Vi har kört mycket simning de senaste dagarna. Tror vi har fått ihop 16 000m på 3 dagar. Igår hade vi även ett roligt cykelpass där vi körde lite cykeltävling i en av backarna. Blev slagen sista 200-300 meter av en otroligt duktig cyklist. Vi snittade 374 sista 8 min på backen. Så cykel formen börjar att smyga så på försiktigt.

Idag körde vi syra på simningen. Då det har varit kallt de senaste dagarna så har temperaturen i bassängen sänkts. Jag började de första 45 min av passet utan våtdräkt men fick ge mig när jag inte kunde kontrollera hur kroppen skakade.

Körde 3 st 50:or och en 100:ing från pall. Nu hjälpte vårdräkten en del men hade 26.65 på bästa 50 och 57,67 på 100ingen i 50 meters bassäng. Det är nästan så jag är lite stolt över dessa tider.

Foto av: Henrik Rosen / Appelin.

Nu väntar lite lunch, packning av cykel och lite lätt löpning. Sen kan vi summera hela denna fantastiska vistelse.

Ciao