Tillbaka i vardagen!

Efter en lugn och skön helg utan en minuts träning så var det till att starta upp denna åldrande kroppen igen. Då kvicksilvret visade på tok för många minusgrader för denna kanariefågeln. Så det blev löpning inomhus på löparbanorna där det var varmt och skönt.

 

Därefter blev det en tur till Hylliebadet för 5000 m simning. Har bestämt mig för att lägga lite extra kraft på simningen framöver så den tar ytterligare ett steg. Bara på lägret på Playitas så tog den ett steg men hade velat att den tog ett steg till. Modern triathlon handlar mycket att komma snabbt upp ur vattnet. Visst det är inte så del av den totala tiden man tävlar men där är så otroligt många fördelar med att vara med i hetluften direkt.

Får ofta frågan hur snabbt jag måste simma 1500 eller 3800 m på. Kommer jag ner på 17.30-18.00 min på 1500 och under 50 min på 3800 så är jag nöjd. Eller nöjd och nöjd jag är med och fajtas på ett annat sätt.

Resten av vecka verkar bli otroligt spännande. Nya vrålåk för säsongen är på väg in och ska bli roligt att kunna presentera detta för er.

Nu väntar lite förhandlingar om nya projekt innan kudden kallar på mig för en god natts sömn. Ska bli roligt och se om man kan komma ut på cykeln imorgon. Dom har nämligen lovat -10 grader på guldkusten.

Det utlovande inlägget om hur det tränades på landslagslägret kommer imorgon. Texten tog längre tid att skriva än jag trodde.

Ciao