Ny resa med landslaget!

Det är med stor glädje jag kan skriva att jag åter igen kommer åka ner till Fuerteventura och Playitas med de blå/gula kläderna i resväskan. Fick frågan redan på förra lägret om jag vill fortsätta som cykeltränare för landslaget. Där var dock lite saker som behövdes fixas innan jag kunde tacka ja. Men det gjorde jag för ett par dagar sedan så nu är allt klart.

Otroligt roligt att landslagsledningen uppskattar det jobbet man gjorde och att man har fått förtroendet igen.

Det kommer som förra lägret bli en hel del träning för egen del också vilket inte är helt fel med tanke på mina ambitioner i år. 🙂

Roligt att kunna dela med sig av så här trevliga nyheter på en annars lite tråkigare dag. Fick avbryta min löpning i morse då jag kände lite smärta i foten. Så istället packade jag snabbt simväskan och drog ner till badhuset där huvudserien blev följande:

10×100 start 1.30 med fart på 1.18-1.20

100bad

10×100 start 1.30 med fart på 1.14-1-16

100 bad

10×100 start 1.30 med fart på 1.08-1.10

Totalt blev dagens pass 5200m.

Så simningen är i alla fall på rätt väg. Tror dock inte foten är några större bekymmer heller utan det var en ren säkerhetsåtgärd.

Nu väntar några timmars arbete på Visom innan det är lite fruktmys med dottern i soffan ikväll. Kom gärna förbi Visom och få en kopp kaffe.

Ciao