Hur många koppar kaffe är rimligt?

Idag är det familjedag som gäller och träningen får stå till sidan. När det väl är vilodagar så blir det lätt att man tar en kopp kaffe extra för att det är så gott. Efter min 3:dje espresso så började vi prata om hur många koppar kaffe som är rimligt att dricka på en dag.

Så dagens fråga lyder enligt följande:

Hur många espresso är det rimligt att drick på en vilodag?

Trots kylan igår så blev det en bra träningsdag. Det blev nästa 5 timmar på sadeln varav sista timmen var i ett hårdare tempo än distanstempo. Det sved till bra i benen mot slutet kan jag lova. Men allt ont har något gott med sig.

Fick även sällskap av mamma och Arne under 2 av de 5 timmarna. Alltid trevligt med sällskap på distansrundorna.

Nu väntar lite söndagsmiddag innan man ska göra sig redo för en ny träning och arbetsvecka.