Påverka min föreläsning!

Som jag skrev för ett tag sedan så kommer jag att ha en föreläsning den 20/3 på In The Pink i Malmö. Kvällen kommer att handla om cykelträning och tips på hur man kan träna fram till ett speciellt mål man har. Jag kommer även dra lite historier som jag har samlat på mig genom åren.

Men tänkte även att du som kommer och lyssnar skulle få chansen att påverka innehållet i föreläsningen. Så är det något speciellt du vill veta eller någor som du funderar över så skicka gärna ett mail eller skriv din fråga bland kommentarerna. Så tar jag upp detta under kvällen den 20/3. Länk till anmäla HÄR

Annars så försöker jag komma ikapp med lite pappersarbete samt att skruva på lite fina cyklar. Dagens träning tillät hjärtat att arbeta lite. Det blev 4×10 min intervaller runt tröskeln på cykeln, totalt blev det trampat 3.20. Därefter hoppade jag i löparskorna och körde 4 min lätt, 12 min på 4 min tempo, 4 min lätt, 8 min på 3.55 tempo, 4 min lätt och sist 4 min på 3.50 tempo sen joggade en trött svensk hem. Verkar som foten håller även under hårdare belastning. Men är otroligt noggrann med alla övningarna jag har till fötterna.

Dagens räddning blev dock 3 st dumle chokladbollar. 1 st under cyklingen och jag hann med 2 st i växlingen mellan löpning/cykling. Det är en imponerande växling vill jag lova.

Glöm nu inte skicka ett mail om det är något spec ni vill veta eller lyssna på.

 

Ciao