Bra dagar!

Det har varit bra träningsdagar i kombination med helt okej arbetsdagar. Det är otroligt skönt när allt för en gång rullar på utan större problem. Det ger en lugn i själen och det är enormt viktigt för mig i vardagen. Har som mål varje kväll att lägga ett lugnt huvud på kudden så man får en god natts sömn och kan vakna utvilad/återhämtad.

Lova blev sjuk i natt så det fick bli en runda på egen hand idag. Men vilken runda det blev. När solen var framme så njöt jag i stora drag och man kunde ana att våren är på gång. Turen gick till Ystad för att sen svänga norrut och sen västerut igen för att nå Slimmingebacken efter ett tag. Där blev det ett varv innan jag stannade för en kopp kaffe i Blentarp. Har ni inte stannat på fiket i Blentarp så rekommenderar jag det stark. OTROLIGT goda kanelsnäckor. Klockan stannade på nästan 5 h och nästan 140 km.

Imorgon ser jag fram emot en välbehövlig och skön vilodag.