Cool cykel redo för test!

Som jag skrev igår så är det en skön vilodag idag. Med 2 bra veckors träning i kroppen och med ett träningsläger som är på gång om lite mer än en vecka så är det skönt att ta det lite lugnt. Det kommer även att vara lite mindre träning i veckan som kommer för att komma med en fräsch kropp till Playitas. Det är ett otroligt duktigt gäng att träna så jag kommer få bita i styret under träningarna. Så då är det bra med hyffsade ben så man inte blir satt direkt 🙂

Har problem att göra inget under en hel dag så håller på att bygga om cykeln jag ska använda på lägret. Som jag har skrivit tidigare så kommer jag testa cyklar från Malmö baserade cykelföretaget Cycle Incentive. Cykeln jag ska köra på under träningarna på Playitas är deras landsvägs modell i titanium med en SRAM Red grupp. Håller dock på att byta vevpartiet till mitt egna SRM. Inga watt = ingen träning 🙂

Ska bli spännande att testa cykeln ordentligt. Lite av frågorna jag vill ha svar på är:

Hur är geometrin? Hur titanium är kontra carbon? hur är det att köra uppför med titanum? Hur är det att köra lagtempo? Hur är stabiliteten utför?

Ja som ni förstår så kommer där komma svar på många frågor.

Nu väntar lite mys framför ipad med denna lilla flickan.