Spännande dag på många sätt.

Dagen började på Trelleborgs IP med lite intervaller. Kan glädjande nog skriva att jag aldrig sprungit så fort och kontrollerat. Ja det är inte snabbt om man är en Kenyan, men är man Patrik Ericsson så var det snabbt. Killen som hatade allt som hette löpning för 1 1/2 år sedan. Tänk så mycket som kan förändras på så kort tid.

Därefter körde jag för att simma lite innan dagens möte med sportchefen på tri förbundet. Men simningen varade endast i 1500 meter sen gick jag upp innan någon hade råkat illa ut. Ungar hoppade, tjocka tanter simmade in på banan, gubbar simmade mitt i banan och till sist kom pensionärsföreningen för att ha vattenlek. När den sistnämnda aktiviteten började så tog även mitt tålamod slut. Så det blev tyvärr bara 1500 meter i bassängen idag.

Därefter gjorde jag mig redo för möte med sportchefen inför nästa veckas träningsläger. Vi gick igenom upplägget inför lägret samt att gå igenom alla de aktivas önskemål. Det är inte helt lätt att tillgodose allas önskemål. Men tycker att vi fick ihop en bra plan som vi kan köra efter. Jag har lite planering kvar när det gäller själva cykelträningen. Men nu vet jag vad jag ska förhålla mig till. Det kommer bli ett hårt läger 🙂

Sen kastade jag mig i bilen för att köra till Visom och öppna butiken. Gjort min titanium cykel redo för en testrunda imorgon om vädret tillåter. Ska bli otroligt spännande och se vad cykeln klarar.

Nu när jag sitter och skriver detta så kan jag villigt erkänna att man är lite trött. Men det ska inte vara enkelt för hade det varit det så hade alla gjort det. Många frågar hur jag orkar och svaret är: bokstavskombination, kaffe och vilja.

Nu ber vi till vädergudarna att vägarna är torra i morgon.