När det dåliga samvetet knackar på!

Det är inte alla dagar som går på en räls, vissa dagar är lite tyngre på alla sätt. Men det är dessa dagar som gör det bra dagarna otroligt mycket bättre. Blev ett lugnare distanspass löpning i morse samtidigt som snöflingorna dalade fint ner på marken. Kunde märka av måndagens pass i benen.

Sen tog jag en dusch och fick dåligt samvete efter en diskussion med min sambo. Det är inte alltid helt enkelt att vara satsande idrottare, egenföretagare och ha en fantastisk familj. Jag ska absolut inte klaga för det är mitt egna val men tror alla har dessa dagar då det dåliga samvetet sköljer över en. Man vet så otroligt väl vad man ska göra och behöver göra men ändå blir det fel. Så Patrik skärp till dig på vissa punkter. Men det blev en skön runda ner till stranden med familjen och en fika vid lekplatsen innan snön började vräka ner.

Hade även ett spännande möte igår som förhoppningsvis kan göra att min satsning kommer gå betydligt enklare längre fram. Kan inte skriva så mycket mer om detta just nu men hoppas verkligen att jag kan återkomma till det.

Testade även titanium cykeln igår och håller på med en kortare första text om cykeln. Men kan skriva så mycket att jag är positivt överraskad.

Nu ska jag snart hem till familjen igen innan det blir lite simning med Trelleborgs simklubb. Alltid lika roligt att träna med dom.