Patrik Fan Club!

Ja Patrik Fan Club är upprättat på hemsidan nu också. Vad är då detta?

Det är den klubben som stöttar min Triathlon satsning världen. Man får tillgång till Facebooksidan där jag skriver och uppdaterar saker som jag inte lyfter här på bloggen. Lite mer privata saker. Man får även de andra sakerna/erbjudandena som ingår i Patrik Fan Club paketet. Klicka HÄR för mer info.

Paketet finns för både privatpersoner och företag. Så vet ni något företag som hade varit intresserade av att stötta min satsning och samtidigt få hjälp med olika event så tveka inte att skicka ett mail.

Annars har det varit en lugn dag idag. Dagen började med 3 timmar lätt cykel i fantastiskt väder innan jag drog vidare till vårdcentralen med lillen. Inget allvarligt som tur var. Sen vidare till jobb. Fick in en cykel med invändig vajerdragning utan guidning för vajern. Ja undrar hur FAN man tänker som tillverkare när man konstruerar en ram på detta sättet. Tog en hel evighet att få dit en ny vajer. Hade man bara kunnat dra igenom ett hölje så hade det gått lite snabbare men det gick så klart inte det heller. Men cykeln blev klar till sist iallafall 🙂

Blir en lugn dag imorgon också med endast längre simning på schemat. Tror jag 🙂