Triathlon tränare hos Guided Heroes!

Har så mycket roligt att skriva så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Så efter ett kort och intensivt möte med mig själv så har jag valt att dela upp dagens inlägg i 2 kanske tom 3 inlägg. Så mycket roligt har jag att skriva.

Den första otroligt glädjande nyheten är att jag framöver även kommer att vara Triathlon tränare via Guided Heroes. Så vill du ha stöttning och bra vägledning i din träning så tveka inte att klicka in på deras hemsida HÄR.

Kommer dela med mig av kunskapen jag får genom att träna landslaget men även kunskaper jag samlat på mig genom mina 20 år som elitidrottare. Finns paket för alla nivåer.

Skrev för ett par dagar sedan att jag var nere och simmade med TS. Tror även jag nämnde något om trötthet i samband med TS träningarna. När träningen var avklarad så var herr Ericsson också klar och redo för sängen. Huvudserien var:

2×50 fart 2 + 1×50 MAX 25 ben/25 sammansatt. Detta simmades 10 gånger

200 bad

2×100 fart 2 + 1×100 MAX 50 ben / 50 sammansatt. Detta simmades 3 gånger.

Jag lyckades simma alla 25:or max under vatten för att ta ett armtag innan vändning och sen fullt ös tillbaka. Höll på att dö både 1 och 2 gånger av syrebrist. Men det som inte dödar det härdar. Tror jag hade 30.4 på bästa 50:an.

Nu väntar lite mer jobb innan det är dags att ta fredag. Ciao