Så var vi igång!

Vet inte riktigt om jag vågar skriva det men nu är vi på plats nere i solen och träningslägret har dragit igång. När vi kom fram i måndags så hoppade alla i vattnet och simmade 45-60 min bara för att komma igång lite efter resan.

Men igår var det igång på allvar. Kl 09.00 så rullade det ut 2 gäng på cykeln. Ett gäng körde 2 timmar lite lättare och ett gäng körde 3 timmar. Som alltid på denna ön så blåste det en hel del. För egen del så blev det ca 3.15 på cykeln. Därefter väntades det lunch och lite vila innan det var dags för ca 6000 meter i bassängen. Kan villigt erkänna att denna svensk var trött efter det passet. Därefter blev det 7 km lätt löpning. Så det blev en bra start på lägret.

Idag har vi dock vädergudarna emot oss. Kanske inte riktigt lika mycket som hemma men ändå. Så dagen blev omvänd. Vilket innebar att dagens simning är avklarad och efter lunch så blir det cykling, förhoppningsvis. Det blåser fortfarande otroligt mycket på denna lilla ö.

Träffade en gammal simmarkompis från Stockholm här nere så vi satte oss ner och käkade middag igår. Det blev en lång middag med en massa gamla minnen som togs upp. Otroligt roligt och trevligt.

Nu håller vi tummarna att vädret blir bättre så vi kan komma ut på cyklarna.

Presentation av detta landslag kommer lägre fram samt lite annat smått och gott 🙂