Grymma dagar med ett grymt gäng!

Måste erkänna att jag inte klagar allt för mycket över att vara i värmen just nu. Igår blev det en toppen dag trots riktigt starka vindar och lite regn på cyklingen. Där var ett gäng som vände hem och fick 2 timmar. Vi var ett gäng som fortsatte upp i bergen och efter ett tag vände de hem så de fick 3 timmar.

Sen var det jag, talangen Gabriel och Kenyanen/ironman stjärnan Patrik Nilsson kvar. Gabriel vände hem så han fick 4 timmar. Samtidigt fortsatte jag och Patrik tills vår klocka stod på 5 timmar. Så totalt sett en super dag för alla och alla fick en bra träningsdag när vi gjorde en summering på kvällen.

För wattnördar så kan jag skriva att de sista 1.5 timmarna så snittades det 238 watt trots lite nerför och rull genom byarna. Så rent wattmässigt så var det en bra dag också.

Idag var det en hård tröskelserie i bassängen där 16×100 skulle simmas i lång bana. Har inte riktigt fått simningen att stämma här nere. Körde dessa 16 på runt 1.08-1.10. Så där är en del att jobba på. Sista gick på 1.05. Det är dock lätt att motivera sig att simma när man har grymma killar på sin bana. Innan träningen så köpte jag ett par nya badbyxor för att bli kvitt min cykelbränna. Tror nästan min bränna växte störst uppmärksamhet idag. I alla fall tyckte de aktiva det var roligt.

Vad tror ni, tror ni jag kan bli av med min cykelbränna bränna på 1.5 vecka? Fortsättning följer i alla fall.

Nu väntar lite backintervaller, innan dagen avslutas med 1 h lätt cykling.