Monsterträning!

Det har varit 2 dagar med otroligt mycket och hård träning ovanpå det vi har gjort innan. Igår stod det 3 timmar i bergen på nästa hela gänget och 4 på vissa. Jag körde med 3 timmars gänget, släppta av dom hemma för att svänga ut för att möta 4 timmars gänget. Därefter skarvade jag och Herr Nilsson på ytterligare 1 timme. Därefter var det 1 timmes tekniksimning innan dagen var slut.

Om gårdagen var lång och hård så var dagens träning brutal. Det började med att jag och Patrik körde ett monsterpass på cykeln. Kan säga att det tillhör kategorin barnförbjudna pass. 2 men samma namn som plågade skiten ur varandra ordentligt. Kom hem och då stod klockan på 4.21. Käkade lite innan jag skulle hålla i dagens lätt cykelträning. Så det blev 1 ½ h till, dock i ett lugnare tempo. Så totalt blev det 180 km cykel på 5.51. För att runda av en bra träningsdag så blev det 20 min lätt på löpbandet.

Dagens citat står dock Patrik N för ”vi vilar 45 min på 260 watt” (Läs 259 watt J )

Imorgon blir träningen helt inriktad på fart. Dagen börjar med ett syra pass i bassängen innan jag och sportchefen ska peppa de aktiva till ett riktigt bra duathlon pass. Ska ligga på hjul och skrika.

Satt och käkade middag med ungdomarna ikväll. 2 st 16 åringar som vet hur man käkar. Jag trodde jag kunde stoppa i mig ordentligt med mat men dessa 2 slog mig med hästlängder.

Måste skriva ett par rader om Strade Bianche också som blev vunnet med Campagnolo prylar. Kan det bli bättre? 🙂

Nu väntar dock sängen. Känns att man har tränat lite de senaste dagarna.

Ciao