Vad händer här nere?

Så har ett par dagar till förflutit på detta träningsläger och jag måste säga att det flyter på otroligt bra. Både jag och de aktiva får riktigt bra med träning.

Igår var det en vilodag med valfri träning på schemat. Jag simmade 45 min innan jag fick gå upp pga en axel som inte riktigt ville som jag ville. Har lite problem med axeln från och till efter vurpan i Nice i fjol. Därefter rullade ett gäng 2 timmar lätt med ett kortare stopp halvvägs.

Om vilodagen på förra lägret handlade mycket om kaffe som handlade denna vilodag om glass, mycket glass. Det blev nämligen glass 3 gånger under dagens gång. Under cyklingen, på eftermiddagsfikan och så klart som dessert på middagsbuffén. Det gick över styr helt enkelt 🙂

Ska man summera första träningsveckan så blev det 30 timmar och 15 min träning för min egen del. Har aldrig tränat så många timmar med så bra effektivitet innan. Så detta kan kanske bli ett riktigt roligt i år. Så där är en av anledningarna till att jag inte varit så super aktiv på bloggen. Har en del träning att planera för de aktiva också 🙂

Idag är vi igång igen med ordentlig träning. Ett gäng rullade ut på cyklarna kl 09.00 i morse och ett gäng sprang intervaller. Sen körde vi och plockade upp gänget som sprang intervaller för en kortare runda med kaffestopp. Känner att jag måste lära ut alla aspekter gällande cykelträning och kaffestopp kan tillhöra en av de viktigaste sakerna. Efter cyklingen blev det en kortare löprunda. Har haft lite problem med höften så tar det lite försiktigt med löpningen ett par dagar till.

Nu ska vi dra ner till poolen och simma 2 timmar. Hoppas vid gudarna att axeln känns bättre idag. Imorgon kommer en lägre rapport om hur min Titaniumcykel fungerar här nere.