Vad händer?

Ja det har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen på senaste. Lovar att jag ska skärpa till mig och göra fler inlägg.

För att sammanfatta vad som hänt lite kort så var förra veckan en väldigt lugn vecka efter Playitas lägret. Denna vecka började med att Lova blev sjuk så det blev trainer i garaget på både måndag och tisdag för att få till lite träning. I tisdags körde jag 2×20 min utan wattmätare och det blev totalt kaos. Alla jag tränar säger jag åt att jobba sig in i intervallen med själv så trampade jag igång. Kan LOVA att det blev satans jobbigt mot slutet. Men är huvudet dumt så får kroppen lida 🙂

I onsdags kunde ordentlig träning återupptas. Det blev 21 km på löpbandet och på kvällen blev det syra uppifrån med simklubben. Något trött när huvudet rasade mot kudden.

Idag blev det 5 h distans med inslag av lite intervaller. Inga super jobbiga intervaller men mellan 300-320 watt i 20 min, sista kan ha gått något fortare mot slutet.

Har även fått mina coola temporamar från Cycle Incentive levererat i veckan och det kommer gå snabbt under 2018 kan jag lova. Eller snabbt och snabbt, kan se snabb ut iallafall. Mer om detta projektet kommer i ett eget inlägg.

Vilken färg kan passa under 2018?

Nu väntar lite god mat och vila innan jag får gå upp tidigt imorgon för att hinna med allt. Brukar vara helt ledig på söndag med då lillen fyller 3 år på tisdag så har jag lovat att fira henne istället för att träna. Så det får bli en löprunda tidigt i morgon. Samtidigt som jag skriver detta inser jag att det är sommartid imorgon. FAN OCKSÅ 🙂 haha.