100 000!

När jag startade denna bloggen så trodde jag inte att så många skulle ta sig tid att läsa vad jag hade att komma med. Men igår så passerade hemsidan över 100 000 besökare. Det kanske inte är några super siffror men för mig är det otroligt många besökare. Så stort tack till alla er som är inne här och läser.

Måste erkänna en sak och det är att jag inte kom ur sängen i morse. Den där timmen man ställer om klockan ställer till det. Så jag stängde av klockan och somnade om. Vilket medförde att jag fick springa ut ikväll istället. Det var varken på lätta ben eller lätt kropp men intervallerna blev avverkade. Ibland är det bara till att göra det och skita i hur det känns. Gårdagens 5 h på cykeln kan ha satt sina spår och att man har suttit inne hela dagen idag. Men då det var kalas för lillen så kan jag iallafall inte klaga på energibrist 🙂

Nu ser jag att batteriet på datorn håller på att ge upp och laddaren är kvar på jobb. Så det får bli sängen istället. Längre inlägg om diverse saker kommer imorgon.