Klarade mig lindrit undan från en sak!

Jag klarade mig bra från förkylningen måste jag ändå säga. Igår var det inte så roligt men en massa vatten och många timmars sömn löste detta problemet. Så imorgon hoppar jag upp på cykeln igen och kör ett lugnare pass. Känns det sen bra så kanske det blir en tur i bassängen också 🙂

Trodde aldrig att jag skulle få sim abstinens efter jag slutade simmade men nu har det hänt. Har fått lite panik över att jag inte har varit i vattnet på 7 dagar. Tur detta är ett nytt fenomen annars hade det varit jobbigt att vara från bassängen 12 år 🙂

Men detta med att inte kunna träna är livsfarligt. Åkte på att leta upp svart tyg filttyg till lillens skidsko uppvisning i slutet av månaden. Testa att göra detta i en stad som Trelleborg. I förmiddags så besökte jag 2 sy butiker samt Dollarstore, Rusta samt Jysk. Det var nästan vad mitt tålamod klarade av. Men vad gör man inte för sina barn 🙂 Shit vad jag kände mig gammal när jag skrev det nu.

Annars har jag haft 2 otroligt spännande telefonsamtal idag. Det ena handlar om den spännande föreläsningen med Jill och det andra får framtiden avgöra vad det blir av det. Men spännande är det vilket som.