Back on track!

Äntligen är jag tillbaka här. har jag fått tag på en dator då min egna är på ett återupplivningsförsök. Om det lyckas återstå att se. Håller tummar och tår att det lyckas.

Annars har det varit smått stressiga dagar. Att ha en sjuk 3 åring samtidigt som jobb och träning ska skötas kräver planering. Men det har fungerat bättre än förväntat.

Igår var jag nere och simmade med simklubben och som vanligt blev jag så in i HELVETE trött. Ber om ursäkt för språket men när man blir så trött så måste det uttryckas på rätt sätt 🙂 huvudserien var 3×300 medley max och sen 9×100 1-3 där sista var uppifrån. såg både kors och tvärs när passet var klart. Hoppas verkligen det gör någon nytta.

Något som går framåt för tillfället är löpningen. Har ökat upp mängden och det verkar som att kroppen håller. Det kanske kan bli en riktigt rolig säsong det här. Mer om säsongen kommer till helgen. Har gjort om planen något.

Tänkte även höra om något i mitt kontaktnät ska till Stockholm inom det närmsta? skulle nämligen behöva hjälp med att få upp en tempocykel till Stockholm. Vet ni någon så får ni gärna höra av er.

Nu väntar sängen och en natts bra sömn.