Livet i en väska!

Ja livet som triathlete är det samma som livet i en väska. Aldrig förr har en väska betytt så mycket som när man började med detta sporten. Man ska packa för att både cykla, simma och ha kläder tills när man är klar med träningen. Väskan blir så pass tung att jag kan skriva tiden jag har väskan på ryggen som styrketräning.

Har ALDRIG förr rest med en ryggsäck utan ett smidigt handbagage på hjul. Men för att få med allt så måste där till en stor ryggsäck som även ska användas på träningslägret sen. Det är en ny värld som öppnat sig för mig, en värld i väskans tecken 🙂

Men nog om dessa väskorna nu. träningen rullar på helt okej. Känner mig lite sliten för tillfället så det blir nog till att justera träningen lite efter morgondagens distans. Finns ingen mening att gå får långt ner i källaren, vägen upp blir så otroligt lång då. Tror inte heller på filosofin att man verkligen ska bränna ut sig för att sen släppa på träningen för att komma i bra form. Bättre att ligga på en nivå där man känner att kroppen blir starkare och starkare. På detta viset bygger man ett bra självförtroende också.

Det var även cykelpremiär för Team Trelleborg Triathlon idag. Der blev en fin runda på strax över 2 timmar i böljande terräng. TTT är även klubben jag kommer att köra för under 2018. Så känns extra roligt att kunna ge tillbaka lite till klubben.

Nu väntar soffan och sängen innan cykeln kallar på mig igen.