2 steg fram, ett bak!

Den senaste tiden så känns det som träningen har gått lite ryckigt och inte fått något ordentligt flow på det hela. Som inte det vore nog så fick jag otroligt ont i ryggen i lördags och valde ändå att köra ut för att köra intervaller i slimminge igår. Ryggen blev inte sämre men inte bättre heller. Så i morse fick jag lyfta luren till min kiropraktiker som fick ta en titt på ryggen. efter uppvisande av rygg så visar det sig att kotorna i ländryggen har blivit överbelastade och svullnat upp.

Så dagens träning ströks från planeringen och 2 timmar lätt cykling med Team Trelleborg Triathlon blev dagens träning. Ja det var så klart inte lätt för medlemmarna som fick köra upp och ner för minnesberg med mig vakande som en hök över deras träning.

Otroligt din kväll att träna på!

Trodde jag skulle bli utdömd helt men cykling var helt okej så länge där inte var någon smärta och att intensiteten inte var allt för hög. Så blir ett pass imorgon också. Däremot så har jag löpförbud ett par dagar framöver. Dels pga ryggen och dels pga min höft. Ska ta tillfället i akt och låta kroppen återhämta sig. Så den är redo för kommande tävlingar.

Tänkte skriva ett par rader om vilka tävlingar som kommer i morgondagens inlägg. idag har jag mest gnällt om min gamla trötta kropp som går sönder. Men vissa inlägg får handla om det också 🙂

Något som däremot är väldigt inspirerande är att jag fått en ny adept att träna framöver. Alltid roligt när man får förtroendet att hjälpa idrottare till deras mål.

Ciao så hörs vi i morgon.