Detta fungerade si så där!

Ja det här med att ta det lugnt fungerade si så där idag. Hade planerat in att ha personlig träning med en av mina adepter utanför Ystad idag och i min planering var tanken att jag skulle cykla dit. Detta gick inte att ändra då Kajsa behövde bilen idag. Så 07.30 i morse hoppade jag på cykeln och 165 km senare var jag hemma igen. JA JAG VET, JAG ÄR DUM I HUVUDET 🙂 Detta var inte tanken överhuvudtaget men ryggen kändes okej så tror inte någon större skada är sked. Kiropraktikern sa dumt nog att det var okej att cykla så länge det inte gjorde ont. 🙂 Men imorgon blir det “endast” simning så denna gamla kroppen kan få lite återhämtning.

vackert kl 07.45 på morgonen!

Det där med att vara PT till någon är extremt roligt och ännu roligare när instruktionerna man ger sitter ganska omgående. Tror det är lika inspirerande för dom jag tränar som det är för mig själv. Att dela med sig av sin kunskap är otroligt roligt.

Har dock varit extremt noggrann med kosten den senaste tiden då kroppen inte har känts helt 100. Inte för att jag slarvar i vanliga fall men har tänkt på att stoppa i mig något mer mat. Men tanke på det så glöm inte bort att kom och lyssna på mig och Jill Holmström på måndag 23/4. Mer info här.

Lovade att skriva ett par rader om tävlingarna under 2018 men det skjuter jag på ytterligare en dag och skriver om det imorgon istället. Då kommer jag även skriva om lite planer jag har, men det krävs en hel del för att dessa ska kunna uppfyllas.

Sov gott för det ska jag göra.

Ciao