En oförglömlig föreläsning och att träna på känsla!

Ja nu hoppar jag hej vilt i bloggen. Har utlovat ett inlägg om vilka tävlingar jag ska köra och lite hur mina tankar går inför framtiden. Men detta flyttar vi en dag i framtiden 🙂 Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Har precis suttit i telefon med Jill för att planera lite inför måndagens föreläsning. Det kommer bli en otroligt rolig och intressant föreläsning. Vi sa att vi lätt hade kunnat fylla en föreläsning på 8 timmar lätt utan att det hade blivit tråkigt. Jill med sin fantastiska kunskap och jag med mina upplevelser och mitt sätt att se på träning. Men nu har vi inte 8 timmar så vi får de absolut bästa delarna och bjuda på dessa på måndag.

Biljetter köper ni HÄR

Har tidigare i veckan skrivit om att träningen gick lite segt och att ryggen varit halvkass. Men det har blivit betydligt bättre under veckan. Har släppt på alla måsten kring träning och har lagt min SRM dator i fickan för att inte bli stressade av siffrorna. Har istället gått på känsla, vilket har visat sig fungera otroligt bra. Har fått tillbaka bra med energi och har kunnat träna på bra. Visst wattmätaren är ett enormt bra träningsredskap men att gå på känsla ibland är inte till att underskatta. Skulle köra 3×10 min på runt 340-350 watt igår och med wattmätaren där bak så lyckades jag pricka ganska bra ändå. Det blev 335/338/340 i snittwatt på varje intervall. Därefter blev det 20 min lätt löpning utan några känningar i höften. Så håll tummarna att det släpper helt nu.

Kaffe är viktigt efter avslutat träningspass!

Snart är det fredag och ännu spännande saker är på gång än träning. Men detta får jag skriva om på söndag för imorgon kommer inlägget om tävlingar 🙂

Ha en skön fredag.