Tävlingar och nytt boende!

Ja efter många påtryckningar så kommer här äntligen ett litet inlägg om vilka tävlingar man kommer att se mig på framöver. Det är inte hela tävlingskalendern men det är en del tävlingar.

Första tävlingen i år skulle egentligen varit Marbella nästa helg men har valt att byta ut den mot Barcelona 70.3 den 20 maj. I Barcelona får jag chansen att mäta mig mot några av världens bästa. bland annat min träningskompis från Playitas, Patrik Nilsson. Så är det någon som vill till Barcelona den tiden så säg till eller någon som ska tävla samma tävling. Därefter är tanken att köra en mindre tävling i närheten nämligen Skövde Triathlon som är både sprint och halv ironman distans. Tanken är att köra den halva där med ett litet speciellt upplägg som det ser ut nu. 2 veckor senare så blir det Helsingör 70.3 som även är EM på 70.3 distansen. Tanken är att vara i bra slag där och hålla i formen till en full ironman distans direkt där efter. Antingen Nice eller Österrike, lite beroende på hur kroppen känns.

Så där är planen fram till sommaren iallafall. Sen kommer en ny plan träda i kraft som är ett betydligt större projekt som kräver ett eget inlägg. PMH heter det och ni får gärna gissa vad PMH står för 🙂

Anledningen till att jag flyttade tävlingspremiären i år var för att få in några bra träningsveckor utan några större avbräck. Men även detta fungerade si så där för igår så köpte jag, Kajsa och Lova ett litet fint hus med inflyttning den 9 maj. Så det blir hektiska dagar fram till Barcelona 70.3 🙂

Om jag ska skriva något om dagens träning så stod där distanscykel och lite löpning direkt där efter på menyn. Kroppen börjar vakna till liv och jag tror detta beror på det fantastiska vädret som råder just nu 🙂

Ha en fortsatt bra lördag.
Ciao