Vilodag utan telefon!

Ja då har man testat på att ha en vilodag utan mobiltelefon och jag måste säga att det är något man borde göra fler gånger. Visst det är jobbigt att inte kunna bli nådd om något allvarligt skulle hända men resten kan man vara utan en dag. Men hoppas ha en ny telefon i min hand imorgon så man kan jobba lite och lyssna på musik under träningen.

Annars har det varit en riktigt skön dag med glass vid stranden och cykling med Lova. Hon har fått sin första riktiga cykel och givetvis måste det börjas i tid. Kan nog bli en riktigt bra cyklist av henne. Lite Vo2 intervaller nästa helg sen är hon igång ordentligt 🙂

Trots att det har varit en vilodag så har det blivit lite jobb inför morgondagens föreläsning. Ja jag vet att jag skriver mycket om föreläsningen just nu men är väldigt glad över att få chansen att hålla en föreläsning med ett riktigt proffs. Det kommer att bli oförglömligt både för mig och för publiken.

Imorgon åker träningskläderna på igen för ett bra löppass på direkt på morgonen så dagens andra saker hinns med. Fokus blir att hålla en bra teknik och bra fart. Äntligen är smärta i höften borta och ryggen är betydligt bättre än förra veckan. Så hoppas på en riktigt bra träningsvecka innan det är dags att hitta formen inför Barcelona 70.3.

Detta kanske inte kom in på topp 10 som intressanta inlägg men lovar att bättra mig längre fram.