Lyssna på kroppen!

Idag var den ursprungliga planen att köra ett distanspass på tempocykeln men vaknade 05.45 av att en 3 åring ville leka. Hon brukar sova längre nu för tiden men inte idag. Sen tittar man ut så ser man att regnet bara öser ner. Så får göra en ny plan och försöka göra smarta val när det gällde dagens träning. Så det blev 1h och 1o min på löpbandet med efterföljande 20 min styrka. Därefter monterade jag tempocykeln på trainern och körde ca 1 timme där. Tanken var ikväll att jag skulle simma tillsammans med TS men en hektisk dag på jobb gjorde att jag valde soffan och vila istället. ibland ska man lyssna på kroppen.

Där finns 2 typer av trötthet. Den vanliga tröttheten man har efter träning och en dag på jobbet. Sen finns där den tröttheten som mer känns som utmattning. När man känner den så är det bara att lägga sig på soffan och kolla på något bra. Vilket jackpot det blev för mig ikväll för det var nämligen premiär för greys. Kunde inte bli bättre.

Imorgon blir en lite lugnare dag rent träningsmässigt. Blir en kortare runda på tempocykeln på kvällen. Imorgon kommer jag lägga ut det där med att lyssna på kroppen lite mer och träningsmängd. Lyfte det lite på måndagens föreläsning.

Nu väntar sängen.