Det där gjorde J%VLIGT ont!

Ja jag skrev igår att jag skulle köra mig själv sönder och samman, vilket jag lyckades alldeles utmärkt med. Gårdagens löpintervaller satt kvar i benen och bristen på långa träningar på tempocykeln gjorde det inte lättare. Dagens träning såg ut så här:

  • 20 min – 200 watt
  • 20 min – 280 watt
  • 40 min – 250 watt
  • 20 min – 300 watt
  • 40 min – 250 watt
  • 20 min – 320 watt
  • 40 min – 250 watt
  • 40 min – +300 watt
  • ta sig hem

Totalt blev det 176 km, 37.8 i snitthastighet och 240 i snittwatt när jag kom hem. Har inte kollat vad siffrorna var efter sista 40 min än. Men det ska kollas upp ordentligt. Hade så ont i benen sista 40 min att jag höll på att gå mitt av. Det var äkta genuin smärta. 🙂

Körde Trelleborg-Ystad-Simrishamn sen kustvägen tillbaka. Man tappar ganska mycket watt och hastighet genom Ystad men det får man ta en dag som denna.

När jag kom hem så hoppade jag i löparskorna för att ta en runda. Trodde benen skulle vara som betongfundament men det gick faktiskt “lätt” att springa.

Nu när man sitter och skriver detta är man lagom mör. Tänkte skriva något tänkvärt också men det får vänta tills imorgon när huvudet är lite mer på hugget.

Nu blir det sängen men bjuder på ett litet filmklipp här:

http://www.patrikericsson.se/wp-content/uploads/2018/05/img_0055.mov