Trött men nöjd!

Ja då sitter man här denna lördagskvällen och är trött som ett helt ålderdomshem. Eller jag tror nästan att där är mer energi hos gamlingarna än vad där är i min kropp just nu. Denna veckan har varit hård och jobbig så skönt att det blir lite lugnare framöver så kroppen får en chans att återhämta sig. Nu får alla som är under 18 blunda. För när jag sitter och skriver detta så tar jag små klunkar av en kall öl. Tyckte jag förtjänade det ikväll 🙂

Det blev ett otroligt bra löppass igår med lite intervaller. Efter 1 h skulle det springas 2×10 min snabbt men kontrollerat eller rättare sagt det tempot jag tror jag kan hålla i Barcelona. Nu kanske det blev något snabbare för jag la tempot på 3.45-3.50, men det roliga är att det kändes bra. Sen är det en HELT annan femma att hålla det under en halv Ironman. Men det återstå att se.

Idag blev det “bara” 3.5 h cykel och 1 timmes löpning. Allt i fint distanstempo. Men är otroligt glad att kunna springa 20 km relativt hårt ena dagen och sen springa 1 h dagen efter utan att smärtan tar över. Kanske tom kan gilla löpning en dag 🙂 Dagen avslutades med en cykeltur med Lova. Hon ville ha glass vid stranden och då är det bara till att ställa upp.

Det blir inte något super långt inlägg denna gången. Men tänkte höra om någon har ett diskhjul att låna ut till Barcelona? Brukar köra på mina Boyd 90mm hjul men har hört att det ska vara en snabb cykelbana så då kanske ett diskhjul bak kan hjälpa en lite.

Bjuder på ett litet filmklipp från gårdagens löpning

http://www.patrikericsson.se/wp-content/uploads/2018/05/img_0091-1.mov