Svarta moln på den blåa himlen!

Ja man kan inte säga något annat än att vädret är helt fantastiskt just nu. Men på dagens löprunda började jag få ont i hälsenan och valde att hoppa över intervallerna på idrottsplatsen. Så det blev en lättare runda på ca 10 km istället. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligare med hälsenan utan att det räcker med ett par dagars vila. Lite komiskt med tanke på gårdagens inlägg dock.

Efter löpningen hoppade jag i bassängen och hittade äntligen en bra känsla i vattnet. Det gick inte snabbt men känslan var där. Dagens simpass såg ut så här:

  • 800 lugnt frisim med inslag av ryggsim
  • 2×200 medley
  • 8×50 teknikövningar
  • 4×50 sprint 25 acc/25 löst
  • 4x(200-150-100-50 1-4)
  • 8×50 arm 25max/25 löst
  • 200 avbad

Ett skönt pass med inslag av lite fart. Behöver få upp farten lite nu känner jag.

Dagen avslutades med ett lugnt cykelpass i fantastiskt väder. Skåne är kanske det bästa stället att vara på en dag som denna. Mellan alla passen så lyckades jag jobba 6 timmar också. När man sammanfattar det på detta viset så förstår jag inte riktigt hur jag orkar 🙂 Men det är en annan femma.

Nu väntar sängen. Men innan ögonen går ihop totalt så undrar jag om jag känner någon målare som vill tjäna lite extra pengar denna veckan 🙂

Ciao