Barcelona 70.3!

Ja jag får börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen på bloggen och hemsidan den senaste tiden. Att flytta, träna, jobba, vara pappa och samtidigt ladda för en tävling har varit en utmaning kan man minst sagt säga. Men tycker trots allt att det har gått hyfsat. Men jag skulle ljuga och säga om jag inte har varit pressad. Men nu är vi installerade i vårt nya hem och sakerna börjar sakta men säkert komma på plats.

Så lämnar min kära sambo i flyttkaos för att åka ner till Barcelona imorgon för att köra Barcelona 70.3 på söndag. Ska bli väldigt spännande och se hur kroppen tar sig an denna utmaningen. Är otroligt nervös och vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig. Det känns som det är första tävlingen jag ska köra någonsin. Men det är bara att hoppa i vattnet på Söndag morgon kl 07.00 och gör det bäst. All träning är gjord nu så det är bara att hitta en bra känsla.

 

Där kommer ett längre inlägg imorgon om tävlingen samt lite mer tankar omkring den. Kommer även att lägga ut en länk här så man kan följa mig om man vill det.

Kan även skriva att jag fick hamn ett otroligt roligt och spännande samarbete för ett par timmar sedan. Men papperna är inte underskrivna än så vågar inte ropa hej allt för tidigt. Men kommer lägga ut det här snart.

Nu ska jag packa det sista.

Ciao