På väg med mina tankar!

Ja då sitter man på flyget på väg ner till kylan och Barcelona. Tänkte att jag ska skriva ett par rader om min tankar och om uppladdningen inför tävlingen.

Som jag skrev igår så har det varit mycket med jobb, flytt, träning, familj med mera de senaste 2 veckorna. Men tycker ändå att jag har fått ihop det okej. Visst där är vissa saker som jag har missat och det har blivit några senare kvällar för att få ihop det hela men över lag har det gått bättre än förväntat. 

När det kommer till de sista veckorna innan tävling så är jag lite av ett kontroll freak som måste ha koll på det hela. Men det har jag inte riktigt haft denna gången så ska bli spännande och se om det har någon påverkan på resultatet på söndag.

Kroppsligt har det känts lite småsegt och det har inte riktigt släppt trots minskad träning. Där kan flytt och 2 hektiska veckor spelar sin roll. Men på gårdagens pass så kändes kroppen plötsligt lättare och löpningen fungerade bra om man ser det från min mått mätt. Där är trots allt 3 dagar kvar till söndag och med ordentlig vila i kombination med bra mat så kan nog kroppen vara riktigt redo på söndag. Håller man sig till sin plan så brukar det fixa sig riktigt bra. Brukar kunna pricka in formen bra.

Vad kan jag då förvänta mig?

Ja det är den frågan jag ställer till mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska sätta för mål förutom att göra mitt allra bästa. Jag vill så klart vara med och fajtas bland de bästa så länge det bara går. Men vi ska inte glömma att det är yttersta världseliten som ställer sig på startlinjen och Patrik Ericsson 🙂

Flera i pro klassen har en bra inkomst på sitt idrottande och träna/tävla är det ända de gör om dagarna. De har med sig ett helt team omkring sig också kommer jag ensam med min cykelväska och lilla budget. Men jag är ENORMT tacksam över alla de som hjälpt mig att komma hit. Så även om jag slår i underläge så ska jag göra allt som står i min makt för att utmana de stora kanonerna. Tider eller placeringar vågar jag inte uttala mig om. Det ska iallafall bli enormt roligt att stå på startlinjen på söndag.

Fler uppdateringar kommer de kommande dagarna. Kanske blir en och annan bra bild också. 🙂