Självgodhet, tacksamhet och bra bana!

Nu sitter jag här nere i Calella med en espresso under en parasoll och klagar inte allt för mycket. Ska man trots allt klaga lite som svensk så hade klagomålet blivit att man gärna hade varit hemma hos familjen så här en fredagskväll. Men detta ska bli spännande.

Först vill jag bara vara lite egoistisk eller självgod för ett par rader. När jag skrev i fjol att jag skulle satsa på Ironman och tom köra i pro klassen så visste jag själv att det var ett litet skämt. Det var lite för mycket tro på sig själv. När jag ställde mig på startlinjen i Nice så funderade jag på vad jag gjorde där. Men när jag ställer mig på startlinjen på söndag så ställer jag mig där rakryggad och stolt. Jag känner att jag gjort allt för att förtjäna att stå där och känner mig redo för uppgiften. Även om där är en bra bit upp till världseliten så känner jag att jag kan utmana lite.

Jag har gjort ett bra jobb fram tills idag men den som gör ett ännu större jobb och gör det möjligt för mig att stå på startlinjen i bra form är min sambo Kajsa. Evigt tacksam. Samt ni som på ett otroligt sätt stöttar mig denna säsongen.

Nu har jag varit självgod så det räcker och blir över. Nu ska det presteras också. Simmade tillsammans med den ödmjuka världsstjärnan Patrik Nilsson på banan i morse och det kommer bli en snabb simning på söndag. 17-18 grader i vattnet och relativt lugnt vatten. Starten kommer gå uppe på stranden, vilken betyder att jag måste träna lite på att springa ner i vattnet. Man tror det inte men positionen i klungan i vattnet är otroligt viktigt. Så blir lite sprintsimning imorgon. 

Efter simningen käkade jag lite frukost innan jag hoppade upp på cykeln. körde de första 25 km av bana och de sista 25 km. Där är inte många platta meter om man säger så. Det kommer bli en riktigt tuff cykling som jag älskar. Dock skulle jag valt ett annat framhjul. 90 mm fram är något för styvt i serpentinerna men kanske ha en lösning på det problemet. 

Därefter sprang jag några km på löparbanan och den är pannkaksplatt som är desamma som riktigt snabb. 

Så kan jag bara hålla ihop det hela på söndag så kan det bli riktigt roligt. Kommer posta en länk imorgon så man kan följa mig live om man känner för det.

Nu när jag skrivit detta inlägget så har 2 espresso åkt ner samt en mango smoothie. Så får nog sluta innan någon får swisha över pengar så jag kan lösa notan här 🙂 

Trevlig helg.