Klara, färdiga, gå.

Nu är allt gjort som kan göras. Cykeln är lämnad i växlingsområdet och jag ligger med datorn i sängen. Nästa hålltid för dagen är Pro möte kl 18.30 och sen middag runt 19.30.

Vill ni följa mig under dagen imorgon så har jag nr 42 och klicka på länken HÄR för att följa hela spektaklet live.

Som jag skrev i starten så är allt gjort som kan göras. Det ända som jag hade ändrat på om jag hade fått göra om något är att ta ett något lägre framhjul. Men nu är cykeln lämnad och jag kan inte påverka det,därför får vi släppa dessa tankarna.

De sista dagarna/veckorna inför en tävling är otroligt viktiga. Allt jobb man har gjort tidigare kan gå i spillror om man inte lyssnar på kroppen. Därför är det viktigt att ha någon att bolla sin tankar och idéer med. Jag har förmånen att ha en tränare som orkar med alla mina tankar och idéer samt utspel. Men nu har jag även fått förmånen att hjälpa andra de sista veckorna innan tävling och föra min erfarenhet vidare via Guided Heroes. 

Vill du ha hjälp de sista veckorna innan en tävling så läs mer här.

Sen är det otroligt viktigt att följa en plan som man lagt upp sedan tidigare. Vilket i mitt fall alltid innehåller en kaffe på något mysigt ställe dagen innan tävling. Vissa saker ändrar man inte på bara. Får man inte sitt pre race kaffe så kan man lika gärna hoppa över tävlingen 🙂 

Pratade med Patrik på vägen hem från växlingsområdet om morgondagens konkurrenter och deras meriter är inte att skoja med. Det är världsmästare i olika distanser, topp 3 atleter från Hawaii, OS medaljörer, Ironman vinnare också Patrik Ericsson 🙂 Detta blir coolt.

Det blir inte ett längre inlägg än så här idag. Ska försöka ta mig till affären och köpa inte mer vatten.