JAG GER FAN UPP!

Det blir inget långt inlägg och inget kommer att vara inlindat i detta inlägget heller. Men jag är så satans trött på otur på tävlingar nu. Sitter på hotellrummet uppgiven, ledsen och förbannad. Jag vet mycket väl att detta inte är på liv eller död och att livet kommer att rulla på som vanligt imorgon igen. Men när man lägger så otroligt mycket tid, energi och i mitt fan pengar. Pengar som otroligt generösa personer har sponsrat mig med. Ja då blir jag ledsen när jag inte kan leverera. Visst man vet inte vad som ska hända men 2 punkteringar och ett nyckelben på 2 tävlingar måste vara något satans rekord. Men som tur är klarade sig nyckelbenet idag.

Varför är jag ledsen och förbannad då?

Jo för att jag gjorde en helt ok simning, inte vad jag hade hoppats på men godkänt. Sen upp på cykeln och känner att jag är med. Måste dock erkänna att konkurrenterna cyklar snabbt, RIKTIGT snabbt. Ute på banan så får jag problem med min framväxel och tvingas hoppa av cykeln. Tänker VA FAN men kör vidare. Ett tag senare så får jag FAN PUNKTERING…..!!!! Det som inte får hända på cykeln händer. Ur munnen kommer väl valda ord för stunden och sen av cykeln för att hitta ett häftstift i bakdäcket. Ut med det och i med Pit-Stop. Det hjälper hyfsat och kan trampa vidare. Helt uppgiven och vill egentligen bara skicka cykeln åt helvete. Spännande att köra utför med 3 bar i däcket. Sista 3 km inne i Calella cykla jag på fälgen för jag orkar fan inte pumpa. Hänger upp cykeln och är helt inne på att bryta. Men kroppen har fungerat riktigt bra idag och formen är där den ska. Så tänker att jag kanske skulle testa och slå mammas tid på en halvmara viket är 1.32. Nu visade det sig att jag sprang halvhjärtat på 1.26.15. Så kommer tankarna igång. Tänk om man varit lite längre upp och haft kämparglöden kvar. Då kanske man hade kunnat kapa 1 minut eller 2.

Så varken resultat eller tid är något att skriva hem om. i själva verket är jag bara helt uppgiven när det gäller Triathlon. Nämner någon något om tävlingar idag så kan jag inte lova att jag svarar trevligt. Så ber om ursäkt för det redan nu!

Nu ska jag ta en öl vid poolen och tänka på allt annat än tävlingar och prestationer.