På väg hem med bättre humör!

Nu sitter jag på flygplatsen och är äntligen på väg hem till familjen. Tyvärr är flyget försenat så kommer sitta här ett bra tag till. Men det verkar som det är något problem på Barcelona flygplats just nu för riktigt många flyg är inställda och ännu fler är försenade.

Efter att ha varit riktigt besviken och förbannad i söndag så la det sig ganska bra igår. Hade en ofrivillig dag här nere och använde den till att lugna ner mig. Gjorde en hel del jobb och funderade över situationen. Det som hände i söndags kan jag tyvärr inte påverka och då inte heller lägga allt för mycket energi på. Även om det är duktigt irriterande.

När man igår morse öppnade mailen och får fina mail från kunder man tränar så kan bara bli glad. Flera hade haft otroligt fina upplevelser under helgen och var nöjda med träningen. Så då glömmer man snabbt bort tråkiga saker. Otroligt roligt att kunna hjälpa folk mot sina mål och samtidigt se till att dom har roligt.

Dock var det en sak som gjorde mig totalt vansinnig igår och det var glassfusket som råder på Calellas gator. Stannade till vid ett glass ställe för att glassen såg helt fantastisk ut. Men det var i själva verket fuskglass. Den var inte tillverkad av stället utan kom i stora lådor kunde jag se när jag granskade det hela. I själva glassen var där fullt med isbitar och förhårdnader. Har nämt det innan men man skojar inte med glass, kaffe och pizza 🙂 

En annan liten rolig sak hände vi den olympiska poolen. Tänkte att jag skulle simma lite lugnt i den då den bara låg 500 meter från mitt hotell. Men den var totalt igenbommad och anledning var att ryska landslaget var på träningsläger. Detta gör att vissa frågor lätt kommer upp i ens huvud. Mer än så behöver jag inte skriva. 

Så gick till hotellet och hämtade våtdräkten istället. Det blev 30 fina minuter i havet. Att röra sig efter ett tufft race är som balsam för själen 🙂

Har redan börjat smida planer för framtiden men detta får jag dela med mig om imorgon eller torsdag.

Njut av dagen.