Visom summer race!

I söndags/måndags så bestämde jag mig för att inte ha någon bil bakom klungan på dagens Visom summer race för att där var för få anmälda helt enkelt. Men under veckans gång så ramlade anmälningarna in och imorse så var vi hela 18 st som rullade från Visom kl 08.00. När man blandar 18 cyklister som har olika förutsättningar och ligger på olika nivåer så kan det vara otroligt svårt att få det att fungera. Just detta var jag otroligt nervös för igår och i morse. Men det var helt obefogat.

Det blev en helt fantastiskt dag i sadeln där alla visade respekt för varandra och hjälpte varandra. Detta gjorde att det rullade på bra hela dagen och det var aldrig farligt någon gång. Otroligt bra kört. Givetvis var där diskussioner längs resan men det blir där alltid. Jag kan villigt erkänna att jag kan bli som ett litet barn emellanåt men det gick snabbt över 🙂

Under dagen så var där så klart spurtpris på Slimmingebacken som Tony och Emma vann. Där var även ett par riktigt rutinerade och snygga manövrar i klungan för att slippa gå fram. Dessa var så pass snygga och vältajmade så jag blev imponerad. Under ett par sträckor så la vi in några lagtempo där hastigheten passerade en bra bit över 50 km/h. Så en dag så bjöd på allt helt enkelt. Min klocka stannade på 235 km, 7.14 och 33.2 i snitt tror jag. Tyvärr ingen watt och då får inte dagens runda räknas som träning heller. Tyvärr 🙂

Nu tittar vi framåt och ser vad vi kan komma på och göra här näst. Har en del planer i huvudet reda. Givetvis blir det en repris nästa år och så klart Visom Vinter Race till vintern.

Lovade en text om watt men den dröjer lite då jag undersöker ett par saker.

Fortsatt trevlig lördag.