Hårt på alla vis!

Ja jag tar mig rätten att klaga lite även om jag själv har gjort valen denna veckan. Men denna veckan är satans hård på alla vis tydligen. Otroligt mycket på jobb vilket är fantastiskt roligt, Otroligt mycket och hård träning. Kombinerar man mycket jobb och hård träning så blir man trött, det vill jag lova 🙂 Så när Söndagen kommer ser jag fram till en lugn dag på alla sätt och vis. Det hade varit drömmen att ha tillräckligt med sponsorer så man hade kunnat vila lite mer vilket hade gjort att man hade kunnat träna på lite hårdare. Hoppas att detta kan infrias 2019, men det tar vi längre fram.

I måndags så blev det dubbla löppass, jag ni läst rätt. Jag, Patrik Ericsson sprang 2 pass på samma dag. Har ALDRIG hänt innan så bara det är en milstolpe. igår var det dags att vrida om trasan ordentligt. Passet såg ut så här:

Cykling:

  • 30 min lätt
  • 40 min på 320-340 watt
  • 20 min lätt 230-240 watt
  • 20 min på 320-330 watt
  • 20 min lätt
  • 5×1 min på +400 watt med 1 min vila
  • 10 min lätt
  • 10 min på 350-360 watt
  • 20 min lugnt

Löpningen direkt efter var 30 min distans. sen 20 min på 3.50/3.55 tempo och sen 10 min lugnt.

Kan lova er att det gjorde ont både här och där igår. Så pass ont att jag fick hoppa över simpasset på kvällen. Men fick dåligt samvete lite senare på kvällen så körde och jobba istället. Undrar vilken eller vilka bokstavskombinationer man lider av.

Lovar att vara bättre på att uppdatera här på sidan framöver. Nu väntar sängen. Ciao