Kaffe gör livet lättare och glass är gott :)

Nu sitter man här på söndagskvällen och är nöjd efter en riktigt bra helg. Igår bedrevs det mycket och hård träning, idag har det enbart varit familjetid.

Gårdagen bestod av nästan 150 km på cykeln i distansfart. Därefter hoppade jag i löparskorna och sprang 50 min på 4.20-4.25 tempo vilket kändes otroligt behagligt. Kanske kan bli roligt om en månad i Österrike trots allt. Men först är det 70.3 i Helsingör som gäller.

Idag blev det massa bad, god lunch och sen glass. Nu är jag glass en av mina laster här i livet och har man vilodag så får man äta glass. När man väl sen äter glass så ska man äta glass så man skämt vilket jag lyckades med idag 🙂 Glass i alla dess former i en strut. Det som saknades var en gräddbulle på toppen. Men så är vi inte i Danmark heller.

Har dock inte bara tränat och varit med familjen. Har lyckats att trycka in lite arbete mellan träningen och glassen också. Kan nämligen stolt skriva att jag i helgen blev agent för det Holländska kaffe märket il Magistrale. Det är kaffe av bra kvalité som har blivit otroligt populärt bland cyklister runt om i Europa. Laurens ten Dam är deras frontman och deras kaffe finns på flertalet populära cafeer i cykelmekat Girona. Att jag sen är kaffetokig gör saken inte sämre precis 🙂

Första partiet är på lastbil på väg till mig i skrivande stund och givetvis kommer Visom sälja detta i butiken. Men ni kommer även kunna hitta kaffet runt om i Sverige om allt går som det ska 🙂 Kolla lite på deras hemsida och hitta ditt nya favorit kaffe. Klicka på länken HÄR.

Nu ska jag dricka lite kaffe för mer glass tror jag inte är hälsosamt på en och samma dag.
Ciao