Att hjälpa andra!

När jag simmade på elitnivå för X antal år sedan. Ja jag vågar inte skriva ut hur många det är för då blir man mörkrädd. Men iallafall så kombinerade jag det med att vara tränare. Sen har jag inte tränat någon eller hjälpt någon med träning på många år. Men i år har jag fått möjligheten att göra detta igen och det är helt fantastiskt. Under helgen har det varit diverse tävlingar runt om i Sverige och när man får glada SMS av de personerna man tränar eller har tränat så blir man rörd. Det är otroligt roligt att kunna hjälpa människor att nå sina mål. Men även hjälpa till att sätta nya.

Den ena jag tränar körde sitt bästa linjelopp någonsin i helgen och en simmade snabbare än någonsin. Detta med ganska enkla medel och enkel träning.

Om jag ska skriva ett par rader om min egna träning idag så blir det inte allt för positivt. Skulle springa intervaller idag men benen var som 2 betong klumpar med små känningar här och där. Så valde att köra ett rent distanspass istället med lite simning i havet. Det är helt otroligt så skönt det är i havet.

På eftermiddagen/kvällen så blev det en god middag och glass. JA man får äta glass 2 dagar i rad och helst när man fyller 22 år. 🙂

Nu väntar sängen och hoppas på en betydligt piggare kropp imorgon.