Cyklister, cyklister, cyklister!!!!

Nu börjar man se ljuset i tunneln när det gäller träningen. Det är bara 1.5 vecka tills Helsingör 70.3 och 3.5 vecka till Ironman Klagenfurt. Så har egentligt bara 1 riktigt långt och hårt pass kvar på fredag innan träningen kapas lite. Igår gick jag upp lite tidigare för att få bra med timmar på cykeln och det resulterade i en bit över 5 h när jag kom hem. Därefter blev det jobb och lek med Lova innan jag somnade gott i sängen.

Idag var det ett klassiskt håll käften pass. 3×20 min intervaller runt tröskel på tempocykeln. La alla jämt och fint med bra tryck. Kan jag hålla dessa watten under 9 mil nästa söndag så kommer det att gå snabbt. totalt blev det 3.15 på cykeln och 35 min löpning direkt efter det. Därefter blev det lite strandhäng med resten av familjen. Så nu sitter man här igen med en skönt trött kropp.

Hade glädjen att ha min kompis Glenn på hjul idag. En fantastiskt vän men han är ju bara cyklist och blev därför parkerad på hjul så farten kunde hållas uppe. Trots detta så kunde han inte hålla sig kvar på cykeln efter sista intervallen utan fick lägga sig på vägen för att återfå medvetandet. Själv svarade jag på ett sms, tog ett foto under tiden och frågade hur länge en vältränad människa skulle behöva vänta på en trött cyklist. Där ser man skillnaden mellan en cyklist och en multisportare som Glenn så fint kallar mig. Skämt och sido så är det otroligt inspirerande att ha någon i närheten när man kör hårda träningar. Så Glenn, tack för idag även om du bara är en cyklist 😉

Nej nu väntar sängen innan en lugnare dag träningsmässigt väntar imorgon. blir dock mer jobb istället. Utan magin från bokstavskombinationerna så hade man aldrig orkar 🙂 Det är Kajsa som gett mig alla diagnoser man kan tänka sig.

Ciao