Port of Trelleborg!

Fick möjligheten att simma i Trelleborgs hamn idag och det var lite coolt måste jag erkänna. Inte varje dag man simmar i en hamnbassäng tillsammans med de stora båtarna. Eller ja tillsammans och tillsammans. De låg så klart en bra bit ifrån där det simmades. Anledningen var att testa banan till Port of Trelleborg Swim Run.

Nu är jag ju inte så mycket för run men swim tycker jag är ganska behagligt. Så det var väl mest simningen jag skulle tycka och tänka kring. Det kan bli en riktigt cool tävling om man vill testa på Swimrun.

Anledningen till att jag inte sprang är för att jag har fått lite lite problem med höger höft och är livrädd att det ska bli sämre inför stundade tävlingar. Men vad gör man om man inte vill springa och ändå simma sträckorna? Jo man hyr in hamnens chef så han får agera privatchaufför på löpsträckorna. Tyckte detta upplägget var helt perfekt 🙂

Annars så hoppas jag den riktiga formen kommer smygandes denna veckan inför både Helsingör till helgen men även Ironman Klagenfurt om 2.5 vecka. Hade varit riktigt roligt att få utdelning på allt slit man trots allt har lagt ner.

Tänkte ge er läsare chansen att köpa en pryl varje dag denna veckan till OTROLIGT bra priser med start i morgon. Så titta in på bloggen och se vad ni kan fynda imorgon.