DNS!!!!

Det blir ingen lång text eller rolig text på något sätt idag heller. I skrivande stund så har febern ökat sen i förmiddags då hoppet fortfarande levde lite. Nu är det tyvärr totalsvart och det blir ingen start på söndagens tävling i Helsingör. Jag var/är i otroligt fin form och såg fram emot att göra ett bra race utan punkteringar eller andra defekter. Men nu läggs att fokus på att hitta lite motivation igen och försöka ladda om mot Ironman Klagenfurt om 2 veckor, ja givetvis att bli frisk också. Hoppas verkligen att det är något som går över snabbt annars är Klagenfurt också i riskzonen.

Ja det är ett satans gnällande från min sida just nu men det får man göra ibland. Hoppas att all min otur vänder till tur snart iallafall. Det kanske jag kan vara värd.

Men får passa på att önska alla som ska köra Vättern och Helsingör ett stort lycka till. Kört hårt och smart.

Ciao