Förnyat förtroende från förbundet!

Kan med stor glädje meddela att under mitten av Juli så kommer jag hålla i trådarna under JEM i Triathlon. Förbundet har gett mig förnyat förtroende att vara ledare och nu på ett så pass stort mästerskap som Junior EM. Det känns otroligt hedrande och väldigt spännande. Dock måste jag erkänna att min erfarenhet av internationell tävlingar i Triathlon är sparsamma. Men har varit ute och tävlat i Europa i över 15 år så tror nog jag kan klara av det. Ska bli spännande att coacha fram våra blågula talanger. Så kan jag inte prata under andra halvan av Juli så vet ni anledningen. Mer om detta uppdraget kommer längre fram.

Har fått en del frågor om hur jag tränar sista veckan innan en viktigt tävling och nyckelordet är känsla. Allt jag gör denna veckan är på känsla. Visst har jag en plan men den kan ändras 10 ggr under veckan gång. Känner jag att formen verkligen är där så blir det väldigt sparsamt med träning. Imorgon är tanken några korta intervaller och några längre på cykeln. Men det kan sluta med att det bara blir de korta som körs. Sen lite hårdare löpning efter det. Men det viktigaste är att man har en stark och bra känsla. 

Jag vet att simformen är okej och att all cykelträning genom åren inte försvinner trots att man varit sjuk ett par dagar. Sen är det bara att kriga satan när det gäller löpningen. Det kommer svida utav bara helvete i benen men smärtan är bara tillfällig och ganska skön om man får erkänna 🙂

Nu väntar faktiskt sängen så man får bra med sömn dagarna innan tävlingen.

Ciao