Sista hårda dagen!

Ja idag var det den sista hårda dagen när det gäller träning innan tävlingen på söndag. Känslan är att formen blir bättre och bättre för varje dag. Sjukdomen jag hade är snart ett minne blott för kroppen.

Idag blev det lite 10 min intervaller och 20 min intervaller på cykeln. Stegra dessa från 270 till 320 watt i snitt. Något snabbare än vad jag har som plan att ligga under cykeldelen på söndag. Jag har fått för mig att om jag ligger på runt 270-290 så bör jag göra en helt ok cykling. Men sen är där dessa svinnen som lägger sig strax över 300 watt men då väger dom mer än mig också. Kan sitta här och spekulera hur mycket som helst men det är på söndag det gäller.

Därefter sprang jag 10 min lätt och sen 20 min på 3.50 fart. Det är ingen fart jag kommer att hålla på söndag men har en vågad plan som börjar forma sig i mitt lilla huvud.

Nu väntar en lättare distansrunda imorgon, lite jobb. Sen packas bilen och kl 22.00 så rullar vi på TT-Line.

Annars har jag pratat lite med förbundskaptenen angående JEM idag och gjort lite planering där. Ska bli ett spännande uppdrag.

Nu väntar min sköna säng igen, blir en hektisk dag imorgon.

Ciao