Guided Heroes och skön cykling!

Innan jag skriver lite om vad jag menar med rubriken så kan jag skriva ett par rader om dagens träning. Blev ca 3 h lugn distans idag men ett skönt kaffestopp. Vädret inbjuder verkligen till att njuta lite extra. Det var meningen att jag skulle ner till badhuset för att testa min nya swimskin dräkt från Orca men den får testas nere i Österrike istället imorgon. Packa bil, jobba och slippa stressa vägde upp 20-30 min simning. Så här dagarna innan tävling så tror jag stenhårt på att försöka plocka bort så mycket stress det bara går.

Jo, jag har fått ett par platser över om någon är intresserad av att ha mig som tränare framöver via Guided Heroes. Antigen så kan man ha ett månadsprogram som du kan läsa om HÄR

Eller om man vill ha råd och träningstips sista månaden innan en stor tävling så finns DETTA paketet.

Har även lite tider lediga när det gäller personlig träning antingen i bassängen eller på cykeln.

Personligen tycker jag det är otroligt skönt att ha någon som hjälper en och styr upp träningen. Men framförallt ser det från andra ögonen än sina egna. För man tycker allt att man själv är lite speciell som klarar lite mer än alla andra och återhämtar sig lite snabbare än alla andra. Jag kan villigt erkänna att jag är en av dessa personerna. Det är en super kraft i många fall men det är även den kraften som kan få bägaren att rinna över.

Nog om det just nu. Sitter och tänker på glass. Det hade varit otroligt gott med glass. Får bli x antal glassar efter tävlingen på söndag. Kanske tom kan få Kajsa att köpa en glass som jag kan få när jag passerar mållinjen. Det hade varit ett coolt sätt att passera mållinjen på.

Ciao