Hur ser framtiden ut?

Sitter nu och jobbar men tanken var att jag skulle simma 1 h i havet. Men när jag kom till bryggan på Dalabadet i Trelleborg så var det 17 grader, lätt regn och svinkallt i vattnet. Så hoppade i vattnet, simmade ett par meter och sen snabbare än kvickt upp igen. Så får satsa på ett bra cykelpass ikväll från Visom.

Som jag skrev igår så tänkte jag lägga ut texten lite angående min framtida satsning. För att det ska fungera i framtiden så måste där komma in några fler sponsorer och samarbetspartners. Så där blir lite mer tid till återhämtning och till familjen. Men även till att starta upp lite träningsprojekt jag har i huvudet. 

Varför fortsätter jag att kämpa?

Jo för jag tror att jag kan få till det ordentligt framöver i denna sporten. Kan jag bara vara skadefri och få utveckla löpningen så.

Vid 32 års ålder så förbättrar jag min simning. 48min på 3800 räcker till att hänga med merparten av världseliten och kan jag sen förbättra mina växlingar så är jag med där framme på cyklingen. Sen vet jag att där är en LÅÅÅÅÅÅNG resa för att hålla jämna steg på löpningen. Så trots min gubbaålder så finns där lite ljuspunkter.  

Vad hade jag gjort med en större budget i min satsning?

Jo drömmen hade varit att få 1 dag mitt i veckan som helt är tillägnad träning och där man kan komma hem lite tidigare än 18.30. Detta hade gett bra träning, bra återhämtning samt kvalitets tid hemma.

Sen går pengarna givetvis till träningsläger och tävlingsresorna. Att hålla på med detta gör en inte rik men det ger så otroligt mycket mer. Men man ska kunna betala räkningarna ända.

Så har någon tips på sponsorer eller något som kan underlätta min satsning så hör gärna av er. Jag är öppen för de flesta förslag.

Patrik Fan Club – Företag

Vill åter igen tacka alla som gjort det möjligt för mig att köra tävlingarna fram till Österrike. Guld värt.

Man lever bara 1 gång så varför inte köra på om det fungerar med övriga livet. Nu ska jag lägga upp lite träning till mina kära adepter så de kan prestera på sina tävlingar.

Ciao