Sportbalm!

Kroppen börjar så smått återhämta sig från galenskaperna i Österrike och träningen börjar så smått ta fart igen. Har varit på min älskade linjecykel 3 dagar i rad. Idag var jag ute hela 2h och 45 min innan jag kom hem. Kroppen börjar att känna sig okej men det blir relativt lugn träning ett tag till. Det har varit en lång träningsperiod då jag hoppade över höstvilan eftersom jag gick som halvt invalido ett tag in i september.

Nästa vecka blir det träning lite när det passar då jag är iväg med landslaget på JEM i Tartu. Men därefter blir det full fokus igen och kanske några spontantävlingar. Är lite småsugen att köra kort SM i Borås och sen Malmö triathlon. Får se om jag kan få ihop det och om höften håller. Ska få den kollad ordentligt imorgon. Så håller både tummar och tår att den inte är så farligt som jag befarar.

Innan dess ska jag köra ett par meter i bassängen tillsammans med bojen som ligger och flyter, Patrik Nilsson (Förlåt om du läser 🙂 haha) Skämt och sido så gjorde han ett grymt race i söndags nere i Frankfurt. Hatten av för den prestationen. Vi lyckades hetsa varandra duktigt på Playitas tidigare i år men så blir inte fallet imorgon. Vaniljsimning får vi kalla det.

Har fått 100% klart att jag ska försöka sälja det klassiska och smått berömda liniment/byxfetts märket Sportbalm i Sverige. Roligt att få chansen att sälja ett sådant klassiskt märke i Sverige.

Linimentet kommer att kosta 165 kr och byxfettet som finns i 2 varianter kommer att hamna på 155 kr.

Får nämna ett par rader om dagens spurt i Touren. Det är SJUKT så starka leadout pojkarna är. Det som Gavirias leadout (Richeze) gör idag är mer imponerade än själva segern. Hade kunnat lägga ett par 100 kr för att få se Richeze wattfil från de sista 2-3 km.

Ciao för idag.