Kan andas ut!

Har hela tiden trott att det var något som skulle vara helkass med höften men så är inte fallet. Det är 2 infektioner och en överbelastad sena som är problemet. Men regelbundna behandlingar, en ipren kur samt lite vila från löpningen ska göra det hela bra igen. Vilket känns otroligt skönt. Blir imponerad när man stöter på personer som verkligen är kunniga inom sitt yrke.

Så nu när jag så försiktigt startar upp träningen igen så blir det antigen i vattnet eller på cykeln. Även om jag har börjat gilla löpningen mer och mer så kommer den aldrig upp i varje cyklingen eller simningens status. Har fått lite bättre självförtroende i vattnet efter tävlingen i Österrike och det är skönt.

Som jag skrev igår så efter kontrollen av höften så blev det lite simning med Patrik och det var lugn simning som gällde. Men kasta i 2 vinnarskallar och tävlingsmänniskor på samma bana så förstår ni själv att farten kan skruvas upp lite lite lite 🙂 Skämt och sido så var det ett skönt och behagligt pass, men framförallt otroligt roligt att träna med honom igen.

För er som är intresserade så simmades följande:

  • 1200 m 3x(200fr/100rygg/100fr)
  • 2×200 medley
  • 8×50 teknik
  • 200-150-100-50 frisim lugnt
  • 50-100-150-200 medley lugnt
  • 100 avbad

Ett lugnt och avslappnat pass. Men vill man så kan man göra ett sånt pass otroligt hårt också. Hur träningen ser ut i morgon är inte helt bestämt än. Men lite lutar på både lite simning och lite cykling i en härlig symbios.

Nu väntar sängen.
Ciao