På resande fot med landslaget!

Efter att ha fått gå upp på TOK för tidigt så sitter jag nu utomlands (Arlanda) och väntar på flyget som ska ta landslaget till Riga. Därefter följer ett par timmar med bil till ett varmt Tartu. Har 4.5 h kvar att slå ihjäl så tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg. 

Ska bli oroligt spännande att få hålla i trådarna under en så pass viktig tävling som EM. Känner mig lugn som en filbunke och jag hoppas att detta kommer att gå bra. Det där med att ha tävlingsvanan och själv ha varit ute mycket är till en stor fördel. Oavsett tävling och idrott så ser upplägget ungefär lika ut. Givetvis är det lite mer att tänka på vid mästerskap.

För egen del så börjar träningen rulla på så försiktigt. Har kunnat springa 2 korta lugna pass med en ok höft. Det har blivit en hel del lugn cykling i detta fantastiska vädret. Igår var det klassikern måndagscykling från butiken och med gårdagens temperatur så byttes kaffe mot glass under det obligatoriska stoppet.

Annars försöker jag lägga lite energi på att få ihop sponsorer till en vidare satsning. Där är många som tror på mig av någon outgrundlig anledning så hoppas jag kan få ihop det hela. 

Nej jag får väl ta och läsa på lite om tävlingarna så jag är 100% förberedd när det går igång imorgon och tävlingarna startar på fredag.

Kommer givetvis hålla er uppdaterade här på bloggen.

Ciao